top of page

     NIEUWS     

Nico Ram Memorial 2019

Zaterdag 16 maart was de locatie van PHV Schiedam het strijdtoneel voor de eerste competitiewedstrijd van de Nico Ram Memorial.

"Onze" Sjaak was ook van de partij, en deed het deze dag niet onverdienstelijk.

Sjaak, keep up the good work!

Zaterdag 30 maart werd afgereisd naar Zoetermeer, waar bij de gelijknamige PHDV de tweede competitiedag werd gehouden. De faciliteiten waren goed, evenals het weer kortom: alle ingrediënten waren aanwezig voor alweer een mooie sportdag, die voor Sjaak wederom niet onverdienstelijk was!

De uitslag en tussenstand:

Op zaterdag 13 april was de finalewedstrijd bij PHV Elvado. Ook deze dag was voor Sjaak een succesvolle; hij won de finalewedstrijd en daarmee ook de competitie. Sjaak, gefeliciteerd namens je cluppie!

De uistslag en eindstand:

Mechel.jpg
PHV Rotterdam-Zuid
bottom of page